P∴Il∴F∴ Ruslan OPRESCU 33∴ | P∴Pt∴ Suveran Mare Comandor | 09.05.2022
top of page

P∴Il∴F∴ Ruslan OPRESCU 33∴ | P∴Pt∴ Suveran Mare Comandor | 09.05.2022

În fiecare an, 9 Mai este prilejul unor festivități care aduc europenii tot mai aproape unii de alţii. Dar astăzi a căpătat o dimensiune tragică și realizăm că «UCRAINA ESTE EUROPA», nu numai din punct de vedere geografic.

În numele Supremului Consiliu al României RSAA, am deosebita plăcere să adresez salutări cordiale tuturor Fraţilor noştri din spaţiul comunitar, cu care suntem “uniţi în diversitate”.


Sărbătorirea Zilei Europei ne amintește mereu de idealurile de solidaritate și de cooperare internațională care au guvernat această construcție. Unitatea pe continentul nostru a adus pace, prosperitate și un viitor mai bun pentru milioane de oameni, de-a lungul mai multor generații.

Cu discreţia caracteristică, Francmasoneria regulară va susține mereu valorile umaniste și principiile democratice, unită în jurul unei viziuni comune : aceea de a face Omenirea mai fericită.


Provocările de azi nu mai sunt cele de ieri, dar aceste valori și principii fondatoare vor continua să ne ghideze acțiunile individuale, pe măsură ce ne pregătim cu toţii pentru a face față crizelor viitoare.

LA MULŢI ANI !”


P∴Il∴F∴ Ruslan OPRESCU 33∴ P∴Pt∴ Suveran Mare Comandor

Supremul Consiliu Al Romaniei, Ritul Scotian Antic Si Acceptat

0 comentário
bottom of page